I denne artikel, gennemgår vi hvordan du opretter en aftaleseddel. Det kan gøres både fra hjemmeside og app, videoen viser hvordan det gøres via hjemmesiden, mens artiklen nedenunder forklarer hvordan dette gøres i appen.

I appen, finder du det underprojekt som aftalesedlen vedrører. Her vil “Aftalesedler” stå som en mulig registrering ligesom de resterende på kontoen under typen “Opgaver”

Opret aftaleseddel i appen

Tryk på “Aftalesedler” og derefter “Opret”. På første trin kan du vælge om du vil lave en markering på en plantegning – det er ikke obligatorisk.

Når du udfylder en aftaleseddel, kan du bruge følgende felter:

Beskriv opgaven

Dette er et almindeligt tekstfelt hvor du kan skrive relevant info.

Årsag til aftalens indgåelse

Her kan du vælge mellem diverse prædefinerede muligheder. Disse kan redigeres fra indstillinger for Aftalesedler via hjemmesiden – se denne artikel for mere info.

Økonomiske konsekvenser

Ligesom ovenstående, er dette en række muligheder der angives fra indstillingerne på hjemmesiden.

Prioritet

Denne kan primært bruges som internt værktøj til at styre aftalesedlens prioritet. Oplysningerne kommer ikke med på den aftaleseddel som den ansvarlige person som udgangspunkt godkender ud fra.

Feltet kan deaktiveres fra hjemmesiden hvis det ikke er relevant.

Tilføj linje

Under denne, kan du tilføje en fakturalinje med varetekst, antal og stykpris.

Dokumentation

Ligesom for kontrolskemaer, kan du tilknytte dokumentation til aftalesedlen.

Angiv deadline

Her kan du angive deadline for aftalesedlens godkendelse. Dette vil fx fremgå i den email der sendes til den ansvarlige; øverst i emailen vil der stå “Bemærk dette arbejde skal godkendes inden [dato]”

Dette kan også deaktiveres fra hjemmesiden.

Vælg ansvarlig

Her angiver du hvem der skal godkende aftalesedlen. Vedkommende vil modtage en email hvor de kan klikke direkte ind på aftalesedlen og gennemgå den før den godkendes (eller afvises).

Den email og aftaleseddel som den ansvarlige modtager ser således ud:

Har du spørgsmål til brugen af aftalesedler, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.