I denne artikel gennemgår vi kort grundlæggende information vedrørende iKontrol appen.

For mere vejledning om hvordan der fx oprettes indrapporteringer fra appen, se denne guide.

Vores app findes både til Apple- og Androidenheder. Det er ikke nødvendigt at have den sidste nye telefon da vi understøtter styresystemer nogle versioner tilbage. For Android, anbefaler vi at man holder sig til normalt anerkendte fabrikanter som Samsung, Sony, Huawei, Oneplus, etc.

For at få den optimale oplevelse med appen, anbefaler vi at appen altid er opdateret til seneste version og at telefonens software, såvidt det er muligt, også er opdateret til den senest mulige version.

Læser du denne artikel fra telefon eller tablet, kan du hente appen fra nedenstående links
(åbner App Store / Google Play)

Apple
Android