Skal du finde en registrering i systemet, kan det både gøres fra det pågældende projekt eller fra den globale visning. I denne guide tager vi udgangspunkt i projektet.

Start med et finde det pågældende projekt under "Dine Projekter"

Herefter, vælger du den type registrering du ønsker at se (fx. under Digital KS), og hvilken skematype du vil se.

I det nye skærmbillede, skal du klikke på den registrering du ønsker at se (1) (åbner en forhåndsvisning), og du kan bagefter klikke "Åbn" (2) for at se alle detaljerne for besvarelsen eller klikke på "Hent som PDF" (3) for at gemme registreringen på din computer.

Filtrer registreringer

Uanset om du vælger at se registreringer fra et projekt, eller globalt, har du mulighed for at filtrere det der vises; det kunne fx være at du har behov for at se registreringer i et bestemt kontrolskema eller de der er oprettet af en bestemt medarbejder.

Du kan også kombinere filtrene for at lave meget specifikke søgninger på registreringer.

Det fungerer ved at du sætter flueben i de forskellige filtre og overblikket vil automatisk justere sig - alt efter hvilke filtre du definerer.

For at rydde filtreringsindstillinger, kan du blot klikke på "cirkelpilen" yderst i feltet - eller du kan fjerne et eller flere filtre manuelt.