En konto ved iKontrol oprettes med en række standardskabeloner, men har du behov for flere kan de oprettes efter behov. Det kan gøres både fra enkelte projekt, eller globalt.
I denne guide tager vi udgangspunkt i det globale - du skal derfor være administrator for at gøre følgende.

1) Klik på "Konto" i menuen
2) Vælg udskrifter og derefter "Skabeloner"

I det nye skærmbillede, skal du klikke på "Opret udskriftskabelon".

Du kan vælge mellem rapportskabeloner til forskellige formål. Når du har valgt hvilken type du vil oprette, vil systemet guide dig igennem oprettelsen af skabelonen.

Har du spørgsmål, er du naturligvis velkommen til at kontakte vores support.