Denne guide tager udgangspunkt i at du allerede har åbnet det projekt som du gerne vil udskrive en rapport fra.

Under "Basis" i menuen, vælger du "Udskrifter" og derefter "Udskriv som PDF"

I det følgende skærmbillede, vil du se en oversigt over de skabeloner som er knyttet til dette projekt.

Klik på den lille printer ude til højre for skabelonen for at udskrive den.

Når du har valgt en skabelon, vil du først og fremmest for mulighed for at vælge hvor meget indhold du i have med; sætter du flueben i "Medtag alle registreringer", vil datosortering forsvinde fra billedet.

Har du oprettet underprojekter, vil du også kunne vælge hvilke af disse du vil udskrive for. Det kan være en fordel hvis du for eksempel har inddelt dit projekt i etaper, boligblokke eller lignende som færdiggøres løbende.

Vil du vide mere om hvordan du kan oprette projektstruktur i iKontrol, kan du læse mere om projektstruktur i denne artikel.

Afsnittet "Vælg dit indhold" giver mulighed for at filtrere på skemaer, faggrupper, etc. Kort sagt, skal du kun definere indhold her hvis du ønsker at frasortere noget indhold i rapporten.

Skal du bruge en komplet rapport for et projekt (med underprojekter), skal du blot sætte prik i projektets hovedniveau og vælge "Medtag eller registreringer".

Har du behov for at oprette en ny skabelon, kan du læse denne artikel. Her gennemgår vi hvor du opretter en ny global skabelon.

Har du spørgsmål til udskrifter, er du naturligvis velkommen til at kontakte vores support - du kan blot vælge "Ny samtale" her i supportvinduet.