Engang imellem, får man oprettet en registrering forkert - i denne guide gennemgår vi hvordan de kan flyttes mellem projekter. For god ordens skyld, skal du dog være opmærksom på: 

  • Du kan flytte registreringer direkte mellem projekter (det primære emne for denne artikel)
  • Du kan IKKE flytte registreringer mellem (eller inden for) typerne; dokumentation, kontrolskemaer og opgaver (mere info om dette i bunden af artiklen).

Flyt mellem projekter

Individuelle registreringer

Når du åbner en registrering (i dette tilfælde et udfyldt kontrolskema), vil du ovre til højre finde tre knapper; "Udskriv", "Flyt" og "Slet". 

Klikker du på "Flyt", åbnes et vindue hvor du kan vælge hvilket projekt du ønsker at flytte registreringen til. Når du har valgt, og klikker på, det rigtige, vil siden spørge om du er sikker på flytningen.

Når du har klikket "OK" er registreringen flyttet. 

Flere registreringer

Vil du flytte flere registreringer på én gang - kan du gøre det vha. menuen "Vælg handling"
Når du ser din liste af registreringer, kan du i højre side vælge flere ved at markere dem med flueben. Det er aktiverer en menu i bunden af skærmen hvor du kan flytte dem alle på én gang på samme måde som beskrevet ovenfor. 

Ovenstående kan gøres både når registreringer åbnes fra det enkelte projekt, eller fra den globale visning i menuen. 

"Flytning" mellem typer

Som nævnt, kan du ikke som sådan flytte en registrering hvis du er kommet til at lave den som Fotodokumentation hvor det burde have været et kontrolskema. 

Den eneste mulighed er at downloade alle billeder og/eller filer der ligger i registreringerne og oprette den rigtige fra bunden. 

Det er en tidskrævende proces, men det er ikke muligt for os at flytte data fra den ene type til den anden, da der kan være (meget) stor forskel på det information der skal indtastes ifm. at de forskellige typer oprettes. 

Har du spørgsmål, er du naturligvis velkommen til at kontakte vores support. 

Fandt du dit svar?