I nogle tilfælde, kan det være relevant at kunne inddele sine projekter i mapper; det kunne fx. være til afsluttede projekter, efter geografi, medarbejdere og lignende.

For at oprette en ny projektmappe, skal du først og fremmest gå til sektionen "Dine Projekter" i menuen. Herefter, holder du musen over "Opret" og vælger "Mappe".

Nu kan du først navngive din mappe; fx. "Afsluttede projekter", og derefter kan du i højre side af skærmen vælge hvilke projekter der skal ligge i mappen.

Tryk til sidst "Opret mappe" for at gemme dine ændringer.

Mappen vil nu ligge øverst i din projektoversigt.

Hvis du på et senere tidspunkt skal lægge projekter i en eksisterende mappe, skal du klikke på den lille blyant yderst til højre.

Det vil åben samme skærmbillede som ovenfor, hvor du kan vælge hvilke projekter der skal ligge i denne mappe.

OBS: Bruger du denne metode til lukke/afslutte projekter, kan du med fordel gå til brugeroversigten på det enkelte projekt og fjerne de tilknyttede medarbejdere.

Projekter der ligger i mappen, er synlige helt som normalt både på hjemmesiden og i appen. Gør du ikke ovenstående, er det stadig muligt at lave registreringer på projekterne, selvom de i praksis er færdige.

Se denne artikel for vejledning til at fjerne medarbejdere fra projekter.