Tip: Når du skifter side i iKontrol, lukker dette vindue. Klik her for at åbne denne artikel i en ny fane.

I denne artikel, gennemgår vi hvordan du som projektleder eller administrator kan styre hvilke medarbejdere der har adgang til et projekt.

Har du behov for at fjerne flere brugere fra et projekt på én gang, kan du med fordel gøre fra det enkelte projekts indstillinger. 

Start med at åbne det pågældende projekt fra "Dine Projekter". 

Klik nu på "Projektindstillinger", og "Brugere" under "Brugeradgange"

I det næste skærmbillede, kan du med flueben markere hvem der skal have adgang til projektet (eller fjernes fra det). 

Du behøver ikke trykke "Gem" noget sted - indstillingerne opdateres med det samme du sætter eller fjerner et flueben. 

Har du behov for yderligere hjælp, er du naturligvis velkommen til at kontakte vores support. 

Fandt du dit svar?