På alle projekter, findes en dokumentmappe hvor I kan lægge relevante projektdokumenter - det kunne være:

• Projektbeskrivelser
  • Tegningsmateriale (hvis der er flere end dem der er uploadet specifkt til at markere på)
  • Diverse bilag

Vælg et projekt fra din oversigt, og klik derefter på "Dokumenter" i menuen.

Du kan placere dokumenter i mappen "Topniveau", eller du kan oprette flere mapper for at sortere dine dokumenter. For at gøre det, højreklikker du på "Topniveau" og vælger "Opret mappe".

For at uploade filer, klikker du blot på "Upload" og kan derefter enten trække filer inden for den stiplede linje eller klikke på ikonet i midten for at åbne din computers stifinder.

Når filen er uploadet, kan den også ses i appen ved at holde fingeren nede på projektnavnet i oversigten, og derefter vælge "Tegninger".