I denne artikel, gennemgår vi hvordan man færdigmelder en serviceopgave fra appen.

Serviceopgaver åbnes fra "Globale opgaver" i appen. For at se denne sektion, trykker du på de tre hvide streger øverst til venster i appen, og derefter på "Globale opgaver".

Under "Typer", vælger du "Eftersyn" (og derefter "Se egne" eller "Se alle").

Du vil nu se et overblik hvor der som minimum vil være sektionen "Udbedret" og et tal der angiver hvor mange opgaver du har fået tildelt.

Trykker du på bjælken, vil den folde sig ud og vise alle opgaver.

Når du klikker på opgaverne, vil du få vist en oversigt med det materiel der er knyttet til eftersynet.

Udfør eftersyn

Trykker du på materiellet, får du tre valgmuligheder

• Udfør eftersyn
  • Spring eftersyn over
  • Rediger materiel

Skal du udføre eftersyn, trykker du på knappen "Udfør eftersyn" for at gennemgå det kontrolskema der er knyttet til eftersyn på de pågældende materiel. Når alle spørgsmål er besvaret, trykkes der "Gem besvarelse" og der kan efterfølgende tilføjes en bemærkning inden besvarelsen gemmes.

"Gem lokalt": Eftersynsskemaet gemmes lokalt på telefonen, og kan redigeres i inden det uploades til hjemmesiden / færdigmeldes.
"Gem på server": Skemabesvarelse gemmes på hjemmesiden med det samme og kan ikke længere redigeres fra appen frem til eftersynet færdigmeldes.

Fortsæt denne fremgangsmåde indtil alt materiel er efterset.

Spring eftersyn over

Denne funktion kan benyttes hvis det pågældende materiel ikke skal efterses på denne opgave.

Rediger materiel

Med denne funktion, kan du redigere i de data der er gemt på materiellet, fx. QR-kode, producent og lignende.
OBS: dette kræver at den enkelte bruger har fået tildelt rettigheden til at gøre dette.

Opret materiel

Er der behov for at oprette et materiel på opgaven er dette også muligt. Tryk på "Opret materiel" i bunden af materiel oversigt og udfylde de samme felter som der udfyldes via hjemmesiden.
OBS: dette kræver at den enkelte bruger har fået tildelt rettigheden til at gøre dette.

Færdigmeld

Når alt materiel er efterset, trykkes der "Færdigmeld" i bunden af skærmen - og opgaven er dermed afsluttet og gemt på hjemmesiden.
Opgaven vil nu fremgå af hjemmesiden som "Eftersyn afsluttet", og det vil fx. være muligt at se det/de skemaer der er udfyldt ifm. eftersynsopgaven.