I denne artikel, gennemgår vi kort skemaoversigten og hvordan du navigerer i denne.

Som administrator, har du fra menuen "Global" adgang til jeres kontos skemaoversigt; denne ligger under Digital KS > Skemaer.

Her finder du jeres samlede skemaoversigt fordelt på skematyper; fx Modtagekontrol, Udførelseskontrol og så videre.

I oversigten, kan du se nedenstående oplysninger på tværs af kontrolskemaer:

1. Skemanavn
  2. Skematype
  3. Fagruppe(r)
  4. Spørgsmål (klik på det lille "i" for en hurtig visning af spørgsmål)
  5. Aktivt / inaktivt

Skemanavn, faggruppe(r), spørgsmål og om skemaet er aktivt redigerer du ved at klikke på den lille blyant yderst til højre. Skemaopsætning kan du finde en separat guide til i denne artikel: Opret nyt skema

Skematypen kan du redigere ved ligeledes at klikke på den lille blyant yderst til i den blå bjælke.

Det kan du også finde en separat guide til i denne artikel: Skematyper

Leder du efter et konkret skema, kan du i toppen af skærmen søge på navnet, eller du kan filtrere på nedenstående for at vist kontrolskemaer med specifikke fællesnævnere.

1. Skemamappe
  2. Skematype
  3. Faggruppe(r)
  4. Aktivt / inaktivt

Helt yderst til højre, er der mulighed for at vælge flere skemaer på en gang, hvor du derefter ville kunne slette eller eksportere med i én omgang.