Opret underprojekt

Når du vil oprette et underprojekt efter projektoprettelsen, starter denne proces ved at navigere til dit projekt og herefter ”Projektindstillinger” (1).

Herefter vælger du ”Projektinformationer” (1) og ”Underprojekter” (2).

Du får nu en oversigt over din projektstruktur med underprojekter.

For at tilknytte et underprojekt markerer du først det niveau du gerne vil lave et underprojekt på (1).

Herefter trykker du ”Opret underprojekt” (2).

Skal du oprette et enkelt underprojekt behøver du blot at give underprojektet et navn.

Du kan vælge at tilføje en beskrivelse, men dette er ikke nødvendigt for oprettelsen af underprojektet.

Skal du derimod oprette flere underprojekter samtidigt, f.eks. ved flere huse eller etaper ol. kan du vælge at sætte et løbenummer på der automatisk tilføjer nummerering til dine underprojekter.

Du skal starte med at udfylde navnet. Ønsker du et løbenummer kan du lade {Løbenummer} stå i feltet.

Alternativt kan løbenummeret også indsættes ved tryk på den hvide knap underneden

Herefter bestemmer du hvilken type løbenummer det skal være, Heltal eller Bogstaver, vælger antallet af underprojekter du vil oprette og sørger til slut for at det første nummer i rækken er korrekt.

Tilknytning af tegning til underprojekt

Har du brug for at tilknytte tegninger til dine underprojekter starter du med at navigere til ”Tegninger” i din projektmenu.

Herefter får du en oversigt over alle de tegninger der ligger tilknyttet til dit projekt.

Trykker du på den lille blå blyant ude i højre side af skærmen, får du mulighed for at redigere tegningen.

Du kan nu under ”Relationer til underprojekter”, tilknytte tegningen til de rette underprojekter.

Når du har markeret de underprojekter tegningen skal være tilknyttet, trykker du på ”Gem”.

Herefter føres du tilbage til din tegningsoversigt, og du kan nu se at din tegning er tilknyttet underprojekter på det viste ikon.

Holder du musen over ikonet får du en oversigt over tilknyttede underprojekter.