Afhængig af hvilken licens den enkelte medarbejder har, kan vedkommende oprette en eller flere af nedenstående typer.

Fotodokumentation

Fotodokumentation er det grundlæggende modul i iKontrol. Med denne kan du nemt tage billeder, notere, skitsere og samtidig markere hvor du befinder dig henne via plantegningsmarkeringer. De følgende funktioner er indeholdt i modulet,

• Markering på plantegning
  • Billeder
  • Noter
  • Skitser
  • Diktater

Digital KS

Digital KS giver dig mulighed for at følge din kvalitetssikring til dørs. Du kan nemt oprette, redigere og registrere din KS via kontrolskemaer og de præ-definerede spørgsmål kontrolskemaerne indeholder. Et uddrag af funktionaliteter er,

• Kontrolskemaer med spørgsmål
  • Markering på plantegning
  • Billeder
  • Spørgsmålsvalidering

Nødvendig læsning

Opret nyt kontrolskema

Opgaver

Med modulet Opgaver er det ligetil at styre dine opgaver på en nem og overskuelig måde. Du kan sætte en ansvarlig for opgaveløsning, en deadline for hvornår den skal være løst og samtidig følge med i forløbet via opgavestatuser. På den måde er du i kontrol med din opgavestyring.

• Markering på plantegning
  • Billeder
  • Opgavebeskrivelse
  • Ansvarlig
  • Deadline