Administrationen af projekter, skemaer, brugere og lignende håndteres fra iKontrols administrationsside (admin.ikontrol.dk), men for mange medarbejdere vil appen være det primære (eller det eneste) redskab i hverdagen.

Formålet med appen er udelukkende at opsamle dokumentation på en sag, og det er derfor ikke muligt at lave nogen form for administration i appen.

Vores app findes både til Apple- og Androidenheder. Det er ikke nødvendigt at have den sidste nye telefon da vi understøtter styresystemer nogle versioner tilbage. For Android, anbefaler vi at man holder sig til normalt anerkendte fabrikanter som Samsung, Sony, Huawei, Oneplus, etc.

For at få den optimale oplevelse med appen, anbefaler vi at appen altid er opdateret til seneste version og at telefonens software, såvidt det er muligt, også er opdateret til den senest mulige version.

For at finde appen, skal man blot søge på "ikontrol" på AppStore eller Google Play.

Nødvendig læsning

Sådan bruger du appen