Tip: Når du skifter side i iKontrol, lukker dette vindue. Klik herfor at åbne denne artikel i en ny fane.

Alt materiel oprettes med udgangspunkt i lokationen - som findes i modulets lokationsoversigt.

For at oprette lokationen navigerer du til "Global", herefter til modulet "Eftersyn" og til slut "Lokationsoversigt".

Når du har navigeret til lokationsoversigten vil du blive præsenteret for et overblik over alle dine lokationer, med tilhørende materiel.

Herefter trykker du på "Opret" og så "Opret intern lokation".

Du starter nu med at navngive din lokation. Herefter kan du, såfremt der er behov, vælge at give tilknytte en stregkode.

Hovedlokation bruges især i de tilfælde hvor du vil opbygge en ekstensiv lagerstruktur.

Du kan tilknytte en ansvarlig bruger, hvorefter vedkommendes kontaktoplysninger vil kunne ses i lokationsoplysningerne i appen. Hvis du har behov for at begrænse lokationens brug til specifikke brugere kan du herefter tilknytte disse. Tilknyttes ingen lokationsbrugere vil alle brugere på kontoen kunne se og tilgå lokationen.

Når du har tilknyttet brugere har du mulighed for at vælge hvilke statusser der er tilgængeligt for materiel på lokationen. Som standard er der tilknyttet de følgende tre:

Til slut kan du vælge om der skal være en standard status ved oprettelse af materiel.

Har du udfyldt de fornødne felter, kan du gemme lokationen. Den vil nu fremgå i din lokationsoversigt.

Det næste skridt er at oprette materiel på lokationen.