Flytning af materiel er en integreret del af værktøjsstyring. Her gennemgår vi hvordan du flytter materiel via appen.

Når du er logget ind i appen vil du kunne tilgå dine lokationer og materiel via "Eftersyn" funktionen.

Her finder du en liste over tilgængelige lokationer og materierel, inklusive status og evt. eftersynsdatoer.

For at flytte et vælger du det fra listen i den lokation hvor materiellet befinder sig, hvorefter du vil få en detaljeret oversigt over det enkelte materiel.

Du kan i oversigten se hvor materiellet befinder sig, en historik over materiellet og dens flytninger og mulighed for at flytte materiellet.

For at flytte materiellet trykker du på "Flyt". Herefter præsenteres du for de mulige lokationer materiellet kan flyttes til. Du vælger nu den lokation du vil flytte materiellet til.

Når du vælger en lokation vil du blive spurgt om status på det materiel du er ved at flytte. Du vælger nu den korrekte status og herefter flyttes materiellet og fremgår nu i oversigten på den nye lokation.

Du har ny foretaget en flytning af materiel.