For at kunne oprette opgaver har du brug for Opgave-modulet.

Opret en opgave i appen

Opgaver oprettes som udgangspunkt fra appen. Derfor starter du med at finde din app og logge ind.

Når du er logget ind, navigerer du til det projekt, og eventuelt underprojekt, du gerne vil registrere på.

Så trykker du på den opgavetype du gerne vil registrere. Du vil nu få vist en menu hvor du kan oprette og se de opgaver der ligger tilgængelige. Tryk på "Opret", det får dig direkte ind i registreringen.

Det første du skal gøre er at udfylde din placeringe - det kan du enten gøre ved at sætte en prik på en tegninge (husk, tegningen skal være tilknyttet dit underprojekt), eller ved at skrive i placeringsteskten.

Når du har gjort dette, kan du registrere selve indholdet af opgaven.

Du starter med at beskrive opgave, altså hvad det drejer sig om (beskrivelsen er påkrævet for at kunne gemme opgaven senere).

Herefter kan du tilføje dokumentation via "Tilføj dokumentation" knappen. Du har mulighed for at tilføje billeder, skitser, diktat og noter.

Har du gjort dette, kan du vælge at anvigve en deadline for hvornår opgaven skal være udført.

Sidst, men ikke mindst, har du mulighed for at vælge en ansvarlig der skal udføre opgaven. Her kan du både vælge en faggruppe eller en specifik bruger.

Brugeren, eller brugerene der er tilknyttet faggruppen, vil nu kunne se at der ligger en opgave og venter på dem i deres app.

Til slut kan du enten gemme og afslutte, eller gemme og påbegynde en ny opgaveoprettelse.

Tryk "Gem på server" for at uploade din opgave med det samme. Sådan, du har nu oprettet en opgave - stærkt!

Har du spørgsmål er du velkommen til at tage kontakt til os, vi sidder klar til at hjælpe dig.