I denne artikel, gennemgår vi hvordan du opretter en ny intern bruger - det vil sige en bruger der kan tage billeder, udfylde kontrolskemaer og oprette opgaver.

Følg vejledningen i billedet for at åbne funktionen.

Efter du har klikket "Opret" under Bruger skal du indtaste forskellige oplysninger for den nye bruger. De er delt op i fire sektioner:

1. Brugerinformation
  2. Brugeradgang
  3. Adgangskode
  4. Projekter

Brugerinformation

Dette er de forskellige personoplysninger der fx. delvist optræder ifm. specifikke registreringer eller i afsnittet "Intern organisation" i en standard Kvalitetshåndbog.

Brugeradgang

Her vælger du de forskellige indstillinger der dækker over hvad en bruger kan foretage sig fra appen og/eller hjemmesiden, og hvor meget information de kan se fra hjemmesiden.

Med brugertypen "Projektadgang", har man adgang til at oprette projekter og se de projekter som andre har knyttet én til.

Adgangskode

Når der oprettes en ny bruger, modtager vedkommende en automatisk genereret adgangskode som de selv skal ændre inden de logger på første gang.

Projekter

Her markerer du hvilke projekter en bruger skal have adgang til. Det gælder både i appen og på hjemmesiden.

Du kan læse mere om håndtering af brugere i denne artikel:

https://helpdesk.ikontrol.dk/da/articles/3613189-administration-af-brugere

Har du behov for hjælp, er du naturligvis velkommen til at kontakte vores support. Du kan fx. starte en chatsamtale via den grønne cirkel i nederste højre hjørne.