I denne artikel, gennemgår vi hvordan du opretter en underentreprenør på et projekt. Her gennemgår vi hvordan det oprettes direkte på et projekt, men oplysningerne gemmes globalt så samme virksomhed kan kobles på flere projekter.

Som udgangspunkt, vil underentreprenører fremgå af en standard KS-rapport, men omfatter jeres licenser "Opgaver", er det også muligt at sætte en underentreprenør som ansvarlig på fx. en mangel.

Følg vejledningen i billedet for at åbne funktionen (åbn først det pågældende projekt):

I det næste skærmbillede, kan du først vælge en faggrupe og udfylde relevante virksomhedsoplysninger på underentreprenøren. Ønsker du at tilknytte en specifik person, klikker du "Opret ny kontaktperson".

Du kan nu indtaste personoplysninger, og vælge om de skal have adgang til ProjektWeb, app eller begge dele.

Skal en underentreprenør kunne udbedre mangler, skal de have adgang til appen.

Afslut med at klikke "Gem" - og den pågældende person vil modtage en email med relevante loginoplysninger. Dukker denne ikke op, anbefaler vi at tjekke "Uønsket email".

Har du behov for hjælp, er du naturligvis velkommen til at kontakte vores support. Du kan fx. starte en chatsamtale via den grønne cirkel i nederste højre hjørne.