I denne artikel gennemgår vi hvordan du opretter en ny faggruppe.

Følg vejledningen i billedet for at åbne funktionen:

I det næste skærmbillede, skal du blot angive to ting: Navnet på den nye faggrupper og hvilke brugere der skal knyttes til den.

Klik "Opret" i bunden af skærmen, og du er færdig.

Du kan læse mere om faggrupper i denne artikel:

Administration af brugere

Har du behov for hjælp, er du naturligvis velkommen til at kontakte vores support. Du kan fx. starte en chatsamtale via den grønne cirkel i nederste højre hjørne.