I denne artikel gennemgår vi hvordan du opretter en ny brugergruppe. Kort sagt, er en brugergruppe et sæt indstillinger som du kan knytte til en eller flere brugere.

Følg vejledningen i billedet for at åbne funktionen:

I det næste skærmbillede, skal du først og fremmest give brugergruppen et navn.

Derudover, er opsætningen delt op i to faner

• Adgang til funktioner og moduler
  • Brugerrettigheder

Adgang til funktioner og moduler

Her definerer du hvilke moduler de pågældende har adgang ti fra appen; om de kan oprette registreringer og se tidligere registreringer.

Brugerrettigheder

I denne fane, kan du yderligere definere hvilke rettigheder de pågældende brugere har til hjemmesiden.

Fx. kan man fjerne muligheden for at kunne redigere i en projektspecifik kontrolplan.

Du kan læse mere om brugergrupper i denne artikel:

Administration af brugere

Har du behov for hjælp, er du naturligvis velkommen til at kontakte vores support. Du kan fx. starte en chatsamtale via den grønne cirkel i nederste højre hjørne.