Velkommen til dit læringsforløb med iKontrol.

Du har måske allerde stiftet bekendskab med vores platform og set din personlige læringsside Lær om iKontrol. Her giver vi et kort overblik over hvordan du bedst kan benytte dig af de ressourcer vi har til rådighed for at lære mere om iKontrol, og få det bedste ud af dit system.

Lær om iKontrol

Her finder du de vigtigste guides og ressourcer til at lære de basale processer i systemet. Du kan altid vende tilbage til denne side for at genlæse, gense eller downloade PDF'er igen.

Du finder din læringsside ved at trykke på den lille ring med dine initialer i øverste højre hjørne.

Helpdesk-artikler

Du befinder dig lige nu på vores helpdesk, vores samling af videoguides og hjælpeartikler.

Her finder du information om mange af de funktioner du støder på i systemet, samt gode råd og tips til hvordan du får det meste ud af iKontrol.

Har du brug for hjælp eller har du spørgsmål du ikke kan finde svar på, er du altid velkommen til at tage fat i os.

Du kan enten skrive til os på support@ikontrol.dk eller trykke på den grønne taleboble i nederste højre hjørne for at chatte med os.