Engang imellem, kan man opleve at tegninger ikke ser ud på samme måde i appen som de gør på hjemmesiden.

Fx at der er lavet farvemarkeringer som ikke er synlige.

Årsagen er med al sandsynlighed at den/de pågældende PDF'er indeholder nogle elementer som appen ikke indlæser.

Måden at løse det på er at åbne den pågældende PDF i Adobes PDF-læser, og herfra "udskrive" filen.

Man skal vælge den "printer" der hedder Microsoft Print to PDF, hvilket gør man kan gemme filen igen på sin computer.

Denne fremgangsmåde gør at alle elementer i filen nu kombineres til én samlet fil - som appen kan indlæse helt som normalt.

Har du behov for hjælp, er du naturligvis velkommen til at kontakte vores support. Du kan fx. starte en chatsamtale via den grønne cirkel i nederste højre hjørne.