I denne artikel gennemgår vi hvordan du ændre din betalingsmetode fra fakturabetaling til betaling via kreditkort.

For at kunne tilføje eller ændre i et kreditkort, skal du have administrator rettigheder, ellers vil du ikke have mulighed for at se det korrekte modul.

I denne artikel vil der blive gennemgået følgende:

1. Tilføjelse af kreditkort som betalingsmetode

2. Ændre nuværende kreditkort oplysninger

1. Tilføjelse af kreditkort som betalingsmetode

Det første du skal gøre er at gå ind på din iKontrol konto, som har administrator adgang.

I øverst venstre hjørne skal du klikke på ikonet "Konto". Derinde kan du i venstre side se en liste med menuer som du kan vælge. Her skal du finde den menu som der hedder "Min Konto".

Inde på siden vil sektionen "Betalingsoplysninger" være synlig og det er her du kan gå i gang med at skifte fra fakturering til betaling via kreditkort. Anvender du i dag fakturering via e-mail og gerne vil skifte til betaling via kreditkort, skal du klikke på knappen "Skift til betalingskort".

Efter du har klikket på knappen "Skift til betalingskort" vil du komme ind på en ny side hvor du skal vælge hvilken type kreditkort du gerne vil betale med, og derefter skrive dine kreditkort oplysninger ind.

Når du har trykket på knappen "Gennemfør betaling", vil du blive taget ind til en ny side hvor det er vigtigt at du angiver at det skal være en gentagende betaling. Muligheden skal aktiveres ved at markere det med et flueben, og derefter vil din betaling automatisk blive trukket når den skal betales.

2. Ændre dine nuværende kreditkort oplysninger

Har du f.eks. fået et nyt kreditkort eller er dit kreditkort udløbet skal oplysningerne ændres inden den næste betalingsdato. For at ændre dem skal du først logge ind i dit iKontrol, klikke på menuen "Konto", og derefter vælge menuen "Min konto".

Inde på "Min konto" kan du se dit nuværende kreditkort som du anvender til betaling under sektionen "Betalingsoplysninger". For at ændre dine kreditkort oplysninger skal du klikke på blyanten til højre for dine kreditkort oplysninger.

Du kan du indtaste oplysningerne på dit nye kreditkort og gemme det som det kort der skal trækkes fra.

Har du nogle spørgsmål er du er altid mere end velkommen til at ringe til vores support på +45 70 60 60 55 eller skrive en e-mail til vores os på support@ikontrol.dk