Et skabelonsprojekt bruges til at oprette et projekt med indstillinger som du har bestemt på forhånd. I stedet for at oprette et nyt projekt fra bunden hver gang kan du oprette et skabelonsprojekt så dit projekt altid har de rigtige indstillinger og de samme brugere altid har adgang til det.

Opret skabelonsprojekt

Vil du gerne oprette et nyt skabelonsprojekt skal du først logge ind i dit iKontrol, og være inde på siden "Dine projekter". Hold musen over den grønne "Opret" knap og vælg "Projektskabelon". Du begynder nu oprettelsen af dit skabelonsprojekt.

Oprettelsen af et skabelonsprojekt indeholder 7 trin:

1. Giv din skabelon et navn

2. Skabelonsbeskrivelse

3. Lav en projektstruktur

4. Skabelonsadgang

5. Tilpas projektmenu

6. Placer i projektmappe

7. Opret skabelon

Oprettelse af et skabelonsprojekt inderholder mange af de samme trin som der findes i oprettelse af et projekt og du kan læse mere om dem her: Opret nyt projekt

Find skabelonsprojekter i projektoversigten

Vil du gerne finde dine skabelonsprojekter kan du lave et filter på din projektoversigt. På nedenstående billede er det vist hvordan du laver et filter for din projektoversigt.

Det første du skal gøre, er klikke på knappen hvor pilen med 1-tallet peger mod. Derefter kan du vælge mellem: Vis alle, projekt og Skabelon. Vælger du "Skabelon" kommer alle dine skabelonsprojekter frem i oversigten.

Efter oprettelsen vil dit skalonsprojekt få mærkatet "Skabelon" som du kan se inde på projektoversigten.

0240
08 ♀
001aqg*s

Opret et nyt projekt fra en skabelon

Inde fra et skabelonsprojekt kan du oprette et nyt projekt med skabelonens indstillinger. Når du er inde på et skabelonsprojekt vil du kunne se en grå bjælke hvor du skal trykke på "Opret projekt via skabelon".

Når du trykker på knappen "Opret projekt via skabelon" vil du automatisk komme ind i et projektoprettelsesflow, hvori du kan oprette et nyt projekt.

Dine p rojekter
iKontroI Skabelon
PROJEKTvoouLtR
@ Fotodokumentation
Opgaver
SKABELON
mig til at %rene pr*kte via adrrünistrationssiden en opsætnim, Anvend i_mdet Myre twern der kan uwen&
Skabelonsoplysninger
Navn; Skabelon

Adgang til skabelonsprojekt

Du kan vælge hvilke brugere som skal have adgang til et skabelonsprojekt under "Skabelonsindstillinger". Trykker du på "Skabelonsindstillinger" og vælger "Skabelonsadgang" kan du herinde vælge at tilføje eller fjerne brugeres adgang.

3
Dine
Skabelon
Skabelonindstilhn#r
Projektinformationer
B Faggrupper
Skabelonsadgang
til
Skabelonsoplysninger
Projektdeltagere

Hvilke oplysninger fra en skabelon kommer med over på et projekt?

Når du opretter et nyt projekt på baggrund af en skabelon, vil følgende oplysninger blive overført til projektet:

• Stamdata

• Bygningsdelsliste

• Digital KS opsætning

• Kontrolplan og kontrolmængder

• Skemaer (også projekttilpasset).

• Dokument mappe-struktur (ikke selve dokumenterne)

• Tegnings mappe-struktur (ikke selve tegningerne)

• Globale og projektspecifikke udskriftsskabeloner

• Projektmenu indstillinger (Tilpas projektmenu)

• Projektstruktur/Underprojekter

• Projektinformationer/Avanceret

• Link til kort

• Beskrivelse til udskrifter

• Vis skemamapper i appen

• Alt under Projektinformationer/ Virksomhedsoplysninger

• Alt under Projektinformationer/ Projektorganisation

• Brugere med ‘tilknyt til fremtidige projekter’ tilføjes også til projekter oprettet via en skabelon

Har du nogle spørgsmål er du er altid mere end velkommen til at ringe til vores support på +45 70 60 60 55 eller skrive en e-mail til vores os på support@ikontrol.dk