I denne artikel vil vi gennemgå projekttjeklisten. Inde på alle dine projekter vil projekttjeklisten altid være til stede i den højre side af din skærm. Tjeklisten er din personlige guide til de vigtigste funktioner for dit projekt og er med til at guide dig til en nemmere hverdag med iKontrol.

Projekttjeklisten:

Tjeklisten kan du altid finde i den højre side af din skærm. Tjeklisten indeholder følgende punkter:

• Tilføj skemaer

• Opsæt kontrolplan

• Upload plantegninger

• Tilføj eksterne organisationer

• Tilføj underentreprenør

• Upload dokumenter

• Tilføj projektinformationer

• Projektstruktur

• Tilføj brugere

10W d ; pport 9 n &
Intetdata
Intetdata
P k = 5t2

Klikker du på en af punkterne vil du automatisk komme ind på siden hvor du kan indtaste oplysningerne. Vil du f.eks. hurtigt ind og tilføje en ekstern organisation, klikker du på "Tilføj eksterne organisationer" og du kommer direkte ind på siden hvor du kan tilføje eller oprette en ekstern organisation på projektet.

Minimering og færdiggør punkter på listen

Du kan minimere, fjerne selve listen, og fjerne enkelte punker fra listen.

1) Vil du gerne minimere listen skal du klikke på tallet som viser hvor langt i oprettelsen du er. Klikker du der vil tjeklisten springe ind til siden af din skærm indtil du klikker på den igen.

2) Vil du gerne fjerne et punkt fra listen, skal du klikke på det lille kryds ud for punktet.

3) Vil du gerne se nogle af de punkter som du tidligere har lavet, ligger de under fanen "Færdiggjorte trin". Klikker du på fanen, vil du se alle de punkter du tidligere har udfyldt.

Projekttjekliste
T i I fej
U plo
leaoer
F—ddiggjone n

Fjern tjeklisten fra et projekt

Vil du gerne fjerne tjeklisten fra projektet skal du i bunden af listen klikke på teksten "Klik her for at lukke tjeklisten".

Derefter skal du godkende dit valg ved at trykke på "Fortsæt" og så vil tjeklisten blive fjernet fra det projekt du arbejder på.

Lukning af tjeklist er permanent,
og du vil ikke kunne få den frem
igen på dette projekt.
ønsker du at lortsætte?

Har du nogle spørgsmål er du er altid mere end velkommen til at ringe til vores support på +45 70 60 60 55 eller skrive en e-mail til vores os på support@ikontrol.dk